Hur hänger coaching och feng shui ihop egentligen?

En sak som är otroligt inspirerande för mig är alla möten med nyfikna och härliga människor och de samtal som uppstår. Häromdagen träffade jag en sådan person och frågan om hur just coaching och feng shui hör ihop dök upp.

Ja för mig har det alltid hängt ihop.. mitt mående och hur jag har det runt omkring mig. Jag har alltid kännt att jag påverkas på ett sätt om det är oordning, stökigt och ostädat och ett annat om jag har det städat och en ordning som passar mig.
När jag läste till feng shui konsult förstog jag varför det var så och det gjorde att jag stärktes i min övertygelse om att vi påverkas av vår miljö oavsett vi är medvetna om det eller inte.. det sker saker som vi inte direkt tänker på och det är ju oerhört intessant tycker jag.. dessutom har det på senare år kommit mer forskning inom området och flera böcker som tar upp ämnet. Och då kan jag ju nämna min favoritbok Neurodesign av Isabella Sjövall och Katarina Gospic. Läs den, om ni inte redan gjort det.

Att arbeta som coach och feng shui konsult ger mig en fantastisk möjlighet att hjälpa människor att nå sina mål. Samtidigt som det coachande samtalen pågår och dessutom arbeta med feng shui på hemmaplan eller på sitt kontor hjälper processen framåt på ett djupare plan. Genom att fokusera på ett mål under det coachande samtalet, tex karriären, ser vi också över den del av boendet som hör ihop med just den livsaspekten.
Vi arbetar med de förutsättningar som finns på plats och ser över inredningen för att frigöra energi och skapa balans. Det finns fantastiska möjligheter att kombinera det coachande samtalet och inredning på ett djupare plan så som jag ser det. Det är ett utmärkt sätt att hitta fram till det som skaver egentligen och oftast är det det som märks vid en feng shui konsultation. Det som egentligen behöver fokuseras på. För finns det inte frisk energi i bostaden så tenderar det att skapa stagnation även i livet och de mål vi vill uppnå blir svårare att nå. Så  detta är det förkortade svaret... men som alltid så är det bäst att uppleva istället för att enbart läsa om det.
Så ett litet tips från inredningscoachen... se över ert hem, ta ett rum i taget, plocka bort skräp och saker ni inte gillar, städa och vädra ur, fixa iordning och gör fint. Det är en fantastiskt bra början och ni kommer att märka att det blir en stor skillnad för er. Behöver du hjälp är det bara att höra av dig, så träffas vi. Ibland kan man behöva hjälp att ta första steget!
Önskar er en fin söndag!
/ Birgitta 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln