Snart nytt år och dags för nya mål!

Nu är det årets sista självande dagar kvar av 2019 och planeringen inför 2020 är sedan ett tag tillbaks full gång. Jag kommer att berätta mer framöver när allt är klart, det finns så mycket roliga ideer som ska samlas ihop och sedan ska ju tiden finnas också såklart. Det gäller ju att arbeta utfirån en balans mellan vila och aktivitet.  Viktigt både i arbetslivet och privat om vi ska hålla i längden.

Med detta sagt tänker jag avsluta med några tips från coachen...

Börja det nya året med en funderare kring vad du vill ska hända 2020. Gör upp en plan med realistiska delmål som tar dig fram dit du vill. Rensa bort gammalt skräp både på insidan och på utsidan och släng tankar som "inte kan väl jag"  långt bort. Det är klart att du kan, säger coachen!
För att ge de nya energierna en knuff framåt och ytterligare hjälpa dig att nå ditt mål så rekomenderas en rensning även i hemmets alla vrår, det sätter verkligen igång nya möjligheter.
När rensningen är gjord och planen är satt är det dags för nästa steg. Skriv en lapp med din planering och ditt mål som du vill uppnå eller lägg en bild som symbolicerar samma tanke. Lägg den på en plats som du tycker om och passerar ofta. Du vet att din lapp finns där, kanske bakom tavlan eller framme, väl synligt, det spelar ingen roll, det är det undermedvetna som jobbar. Du vet att den finns där. De intentioner och positiva tankar som vi sänder ut hjälper oss att undermedvetet fatta de beslut som ligger i linje med vårt mål och slutligen tar oss fram dit vi vill. Men som alltid hänger förändringar även på det vi själva aktivt väljer att göra och ingen förändring sker utan aktiva steg framåt.  Tålamod och vänliga tankar till oss själva är viktiga verktyg under resans gång. Ibland tar en förändring tid och ibland går det fort. Beror ju på vilka mål vi satt upp och vart vi befinner oss idag. Men all förändring är möjlig!

Jag önskar er alla en riktigt härlig nyårsafton och en fantastisk start på 2020!
/ Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln