Wow vad kul...

Det här året händer det mycket roligt hos Vida Coach & Konsult. Idag stog det planeringsdag och möte i kalendern. Planering krävs för att få det att gå i lås med aktiviteter och inplanerad återhämtning. Jag vill ju leva som jag lär, tänker jag. Och för att skapa en balans mellan vila och aktivitet har jag förstått att för min egen del får jag skriva in det i min almenacka. De dagarna är bokade för reflektion och återhämtning och ingenting annat.
Inplanerat i kalendern finns det föreläsningar och kurser där jag får berätta om mina favoritämne som intresserar mig stor... coaching, inredning och Feng Shui. Dessutom är en utbildning inom mindful-selfcompassion inplanerad.
Så det är med både spänning och stor glädje som jag ser på det som finns framför mig den här våren. Håll utkik här på bloggen för mer information framöver.
/ Kram Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Taggar