Ett tips kommer här!

Är du intresserad av inredning? Vi vill dela med oss av vårt tänk kring inredning. Ett samarbete mellan Mirella på Homestyleväst och Birgitta på Vida inredningscoach. Du är så välkommen till oss på Kungsgatan 8B i Varberg den 1/2 kl 14-16.30 för en härlig temaeftermiddag med mingel och prat om inredning. Vi bjuder på något gott att dricka och smaka på när ni kommer. Vi lyfter våra tankar om hållbar inredning, trender och Feng Shui. Tillsammans kikar vi på och ger dig feedback på din specifika inredningsutmaning som du har med dig. Vi vill dela med oss svår resa, vårt tänk men framför allt vill vi träffa dig som precis som vi brinner för inredning. Ta tillfället i akt att ta del av en kostnadsfri temaeftermiddag med likasinnade. Du kan anmäla dig via mail info@vidacoach-konsult.se Välkommen med din anmälan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Taggar