Hållbart företagande?

Vad innebär det för mig? Under en tid nu har jag funderat på det här med hållbart företagande. Att arbeta energismart och utvecklas samtidigt. Är det något som du funderat på också kanske?
Jag har för några år sedan bestämt mig för att arbeta lagom mycket och inte enbart rusa på. Jag vill att det ska finnas utrymme för livet också.  Som en del i detta tänket går jag nu en 8-veckors kurs i MindfulSelf-compassion i Lund. Eftersom jag är en person som drivits av perfektion och prestation i stor utsträckning och lärt mig den hårda vägen att det inte var hjälpsamt alls är den här kursen ytterligare en del att processa och lära  mig av. Verkligen en intressant och spännande resa kan jag säga. Många tankar sätts igång och jag inser att jag själv går igenom en läkande process i och med den här utbildningen och pga detta har tankarna återigen dykt upp om hållbart företagande.

Så i denna månaden kommer jag att minska mina konton på sociala medier från det dubbla till hälften. Jag startade upp ett specifikt inredningskonto @vidainredningscoach eftersom jag kände att jag ville se hur det fungerade att separera de två ben som mitt företag vilar på. Ett för inredning och Feng Shui och ett för själva coachingdelen. Men nu inser jag att det tar mer tid och energi och att jag inte arbetar enerigsmart. Så nu blir de två kontona ett och sambos på @vidacoachkonsult istället. Känner att det kommer hjälpa mig att bli mer tydlig och hjälpa mig att arbeta energismart och hållbart ihop med andra åtgärder som jag håller på att se över just nu. Framtiden känns spännande och det väntar otroligt många roliga saker framöver den här våren. Föreläsningar, kurser och annat kul. Så håll utkik! 
Kram Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Taggar