Värdet i att ha mobilt kontor och att samarbeta med vänner!

Jag sitter idag och gör kontorsarbete hos min vän Lena Wide som är kontorschef för Varbergskontoret Skandiamäklarna. Jag har förmånen att kunna ta med mig en del av mitt arbete vart jag än går. Fakturor som ska skrivas, planering inför kommande kurser och föreläsningar som ligger i höst är sådana saker som jag arbetar med när jag byter kontor. När man arbetar som enmansföretagare så är det toppen att kunna "dela" arbetsplats emellanåt med någon mer än sig själv.

Det finns flera fördelar med att dela arbetsplats som jag ser det. Dels att det finns en person till att ta en kaffe ihop med och lyfta idèer som man har samt att puscha varann i arbetet. Dessutom är det skönt att se andra kontor än sitt eget emellanåt.

Sedan anser jag att det finns ett stort värde i att lyfta företagande kvinnor och framförallt är det roligt att lyfta mina egna vänner i den kategorin, jag har ett par stycken.  Lena är en vän som ställt upp när jag behövde henne som bäst. En fantastiskt stark, driftig och modig kvinna. Det är så roligt att följa henne i hennes arbete och att få vara en av hennes vänner. Hon är en person som vänligt och med van hand lotsar både säljare och köpare igenom sina bostadsaffärer på ett professionellt sätt. Idag är det kundmöten inbokade på Varbergskontoret och jag får se människor på väg mot nya husdrömmar.

Önskar er alla en fin Valborg!
/Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Taggar