Samarbete med andra coacher och terapeuter!

Att ingå i ett sammanhang och att skaffa sig kollegor i samma bransch är otroligt inspirerande.  I dagarna som varit har jag fått kontakt med Halmsstads coachcenter, Lotta Uvenkrans, och tillsammans har vi, flera olika coacher och terapeuter, gått ihop och marknadsfört oss tillsammans. Vi har olika kompetens och erfarenheter och vi hoppas att vi kan ha något som passar just dig som behöver en coach eller en terapeut i sommar. Vi lever just nu i speciella tider och kanske är vi lite extra i behov av att reda ut våra tankar.
Följ länken för att läsa om oss och ta del av erbjudandet som vi har just nu fram till den 1 juli. Välkommen du som vill göra en förändring!
Hallands coacher & terapeuter erbjudande>
Önskar dig en härlig vecka och jag hoppas  att vi ses för en walk & talk eller ett samtal över telefon.
/ Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Taggar