Tankar kring tiden som är...

Att tiden är en viktig faktor i livet på olika sätt kan vi ju alla vara överrens om. Och för mig spelar tiden roll på ett nytt sätt idag än vad den gjort tidigare. Jag inser att både tankar och funderingar som med tiden får mogna utvecklar sig på ett sätt som jag nuförtiden uppskattar. Tex när covid -19 kom början på året så fick jag smått panik som så många andra företagare som har verksamheter där vi träffar människor men med tiden så landade det och nya tankar som jag haft tidigt dök upp igen. Det är ju så att när vi tar oss tiden att bara vara och lägga tankarna om olika rädslor åt sidan så kan vi hitta nya vägar, nya sätt att arbeta och det kan ju zoom tex skriva under på som växte mångdubbelt i sin omsättning det här året. Jag för min del tog upp en tidigare dröm att plugga till stressterapeut.

Nu när covid-19 återigen gjort att vi behöver rätta oss efter hårdare restriktioner kommer fler av oss att ha mer tid över och det intressanta är vad vi väljer att göra med vår tid. Vi har alltid ett val och min strategi är att fortsätta min väg och inte vika av. För jag tror att vi alla som vill hjälpa andra människor att må bra på insidan kommer att behövas både nu och i framtiden och kanske ännu mer framöver i sviterna efter covid- 19. Så för att kunna fortsätta hjälpa dig som behöver finns ju alltid de digitala mötena och mobilen att tillgå så trots resriktioner kan jag fortsätta arbeta som livscoach.

Vidare kommer jag att fortsätta utbilda mig inom stress och stressrealterad ohälsa för att bli ännu vassare inom detta ämnet. Man kan säga att jag satsar mig själv ur krisen. Vad kan du göra som hjälper dig att ta vara på den tiden som du kanske nu har extra mycket av? Kanske har du en dröm som legat ett tag och som du nu kan ta tag i?

Jag tar också hjälp från mina vänner som driver företag för att hitta motivation och boosta mig och tillsammans stöttar vi varann med bra råd och goa skratt. Jag har också bestämt mig för att själv ta hjälp av en coach för att hitta nya vägar, ta bort gamla sanningar om mig själv och ge mig själv nya utmaningar som hjälper mig att växa mig stark ut ur denna pandemin. För jag tror att efter regn kommer solsken.  Då vill jag känna mig ännu mer rustad med ännu mer kunskap och kompetens inom mina områden, redo att coacha och hjälpa människor som behöver se över sitt liv och lära sig leva hållbart eller som behöver ta hjälp av mig som stressterapeut.

Det jag kan trösta mig med i tanken just nu är att allt kommer att bli bra och även pandemin kommer att ge med sig även om det känns segt just nu. Så med andra ord ge inte upp. Det kommer ljusare tider. Ta tag i din gamla dröm och gör någonting bra av den här tiden. Tillsammans tar vi oss igenom även detta!
Kram Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Taggar