Vad gör en livscoach och vad gör en livscoach inte...

För en tid sedan läste jag i GP en artikel om hur man som coach arbetar och vad vi coacher inte arbetar med. En bra och beskrivande artikel, tycker jag, där vi på ett tydligt sätt kan se skillnaden på olika yrkesområden och vad en coach gör och inte gör. Jag som coach arbetar inte med trauma eller andra psykiska problem. Det gör en psykolog eller en psykoterapeut.

Som livscoach hjälper jag dig att tänka framåt, hitta nya vägar kring ett problem eller utveckla det som du redan kan men vill bli bättre på. Det handlar om ett framåtperspektiv och jag som coach hjälper dig att tänka i nya banor. Som livscoach utgår jag från att du har alla de svar inom dig som passar dig bäst och som passar just din unika karta av just din verklighet. För när vi hittar det som stämmer överrens med vårt innersta så har vi en benägenhet att också genomföra det som vi vill förändra. Varsågod och läsa artikeln nedan. 
Coaching - tre livscoaher berättar>
Önskar er en härlig lördag!
/ Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar