Varmt välkommen!

Jag heter Birgitta Frenzel och arbetar på Vida Coach & Konsult. I mitt arbete hjälper jag dig att må bra på insidan,  nå dina mål och drömmar och samtidigt utvecklas som person. Är du redo för en förändring? 
 
Välkommen till Kungsgatan 8 B i centrala Varberg. 

Pris>

Professionell vägledning genom coaching för dig som vill göra en förändring i ditt privatliv eller i karriären. Vill du känna dig tillfreds med dina beslut? Må bättre på insidan? Ta steget mot din dröm?  Ändra gamla vanor? Då kan coaching vara för dig. Är du redo att göra din resa så är jag redo att coacha dig.

Jag som coach, är medlem i ICF för att du ska känna dig trygg med att jag håller hög etisk standard, min utbildning är ackrediterad av förbundet samt att jag kompetensutvecklar mig kontinuerligt för att du ska få ta del av professionell coaching.

Du har precis tagit ditt första steg.
Välkommen!

Jag arbetar också som Feng Shuikonsult. Feng Shui är sprunget ur studier som grundar sig i hur naturen, dess formationer och fenomen påverkar oss. Jag är övertygad om att vi påverkas av vår omgivning och det vi ser. Feng Shui är inredning på ett djupare plan som minskar stress och ökar trivseln. En genomtänkt inredningsmiljö enligt Feng Shui skapar förutsättningar för personlig utveckling och hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål.

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi