Föreläsning

Jag håller föreläsningar inom Feng Shui ute i butik, möbelaffär, på kundkvällar, ute på företag, förskolor och skolor eller hemma hos dig på dina kompisträffar. Hör av dig och berätta vad ni vill ta del av inom Feng Shui så sätter jag ihop en föreläsning utifrån ert behov. Efter föreläsningen är min förhoppning att ni hittat ett nytt intresse och att ni ser på er inredningsmiljö på ett nytt och spännande sätt.
Vill du veta mer?>

Exempel på föreläsningar

  • Feng Shui och förskolans lärmiljöer
  • Feng Shui och hälsa
  • Feng Shui, sunt bondförnuft eller hokus pokus?
  • Feng Shui och arbetsplatsen
     
Arbetar du på förskola och är nyfiken på vad Fegn Shui kan göra för lärmiljön hos er? Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Här är jag på återbesök på Västanvindens förskola i Träslövsläge och föreläser om hur förskolans innermiljö kan utformas enligt läran om Feng Shui. Pedagogerna arbetar kontinuerligt med sin innermiljö och har skrivit in i sitt dokument om lärmiljön att "Vi inspireras av Feng Shuins tankesätt om hur ljus, ljud, möblering, materialval, färg och form påverkar oss".  De har upplevt de positiva effekter Feng Shui kan ge för både  barngrupper och pedagoger. Otroligt roligt för mig att höra.

Här ser ni vad pedagogerna på Västanvindens förskola Träslövsläge tyckte och tänkte om föreläsningen.

Vill du veta mer?>

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi