Feng Shui Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är Feng Shui Konsult på Vida Coach & Konsult med fokus på personlig utveckling

Feng Shui konsult med fokus personlig utveckling

Vad vill du utveckla hos dig själv.. eller i ditt liv... och vilka mål vill du nå? 

När vi inreder med Feng Shui som grund kan vi påverka vårt liv där vi som mest behöver det. Feng Shui ger inredning på ett djupare plan där syftet är att inreda unika, balanserade och harmoniska miljöer som stödjer den personliga och professionella utvecklingen samt är behagliga att vistas i. En miljö som hjälper oss att fokusera på det som är viktigt och ger energi att utföra det som vi bestämt oss för att göra. Feng Shui är ett universalverktyg när det gäller att skapa harmoniska och balanserade miljöer både inomhus och i utemiljöer.

Idag visar forskning att vi påverkas i hög grad av vår arbets och livsmiljö samt hur vi väljer att förhålla oss till livet i sin helhet. Vi påverkas av allt i vår omgivning, naturen, landskapet, stadsmiljö, bebyggelse, färg och form. Allt har stor betydelse och inverkar på hur vi mår. Utmattningssyndrom och andra stressrelaterade sjukdomar ökar och det är viktigare än någonsin att se över det liv vi lever och de miljöer som vi vistas i.
 


Jag är certifierad Feng Shui konsult med inriktning nordisk kultur och västerländsk inredning i samspel med personlig utveckling samt certifierad inredare och professionell coach. Tillsammans ger det en bred kompetens inom inredning på ett djupare plan med individen i fokus. Med en inredares fingertoppskänsla och en Feng Shui konsults lyhördhet hjälper jag privatpersoner och företag att forma livs och arbetsmiljöer som ger möjlighet till personlig och professionell utveckling.

En Feng Shui konsultation börjar med ett möte där vi går igenom det som du känner att du har behov av. Det kan vara allt från att att rensa upp ett rum till att inreda ett helt hus... eller så  vill du fokusera på ett område i ditt liv som behöver en rejäl skjuts framåt, tex karriären, din hälsa, vänner eller familj. Längre ner på sidan ser du de olika livsaspekterna. Med olika verktyg, varav ett är kompass Ba gua, går jag metodiskt igenom objektet och de behov som du som kund har för att ta ett helhetsgrepp och sammanställa en Feng Shui dokumentation.  När du flyttar saker, rensar upp och ordnar till din yttre miljö så händer det något på din insida. Ett hem som du trivs i stödjer dig och hjälper dig att ladda dina batterier när du kommer hem.
 

Kanske vill du...

 • rensa upp i röran men har svårt att ta tag i saker och svårt att göra dig av med det du inte längre behöver?
 • få till en skön känsla i huset men ingenting fungerar som du tänkt?
 • ta hjälp med ett svårmöblerat rum?
 • få hjälp med att göra den öppna planlösningen mysig, varm och ombonad?
 • möblera om ett rum eller ett kontor på arbetsplatsen?

Nedan ser du de olika livsaspekterna som ligger inom Ba Guan. I vilket område vill du göra en föränding?

 • Kärlek/relationer
 • Kreativitet/barn
 • Stöd i livet/hjälpsamma vänner
 • Livsväg/karriär
 • Kunskap/självkännedom
 • Familj/hälsa
 • Rikedom/välstånd
 • Framgång
 • Balans/Stabilitet

Låt en fantastisk resa inom feng shuins underbara värld börja! 

Priser 2019

Privatpersoner Feng Shui konsultaion från 1200 kr, hör av dig för offert.
Företag? Hör av er för offert.
Feng Shui konsultation och coaching? Hör av dig så berättar jag mer.

Genom mitt medlemskap i Svenska Feng Shui förbundet kan du som kund känna dig säker på att du får en konsult med bred kunskap och att konsulten certifierats i en skola som är godkänd av förbundet.

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi