Feng Shui Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är Feng Shui Konsult på Vida Coach & Konsult med fokus på personlig utveckling

Feng Shui konsult med fokus personlig utveckling

Vad vill du utveckla hos dig själv.. eller i ditt liv... och vilka mål vill du nå? 

När vi inreder med Feng Shui som grund kan vi påverka vårt liv där vi som mest behöver det. Feng Shui ger inredning på ett djupare plan där syftet är att inreda unika miljöer som stödjer den personliga och professionella utvecklingen. En miljö som hjälper oss att fokusera på det som är viktigt och ger energi att utföra det som vi bestämt oss för att göra. Jag använder mig av kompass Ba gua för att kartlägga och analysera ditt hem och i samtal med dig lägger vi vikten på den livsaspekt som är viktigt på riktigt i ditt liv just nu.

Jag är certifierad Feng Shui konsult med inriktning nordisk kultur och västerländsk inredning i samspel med personlig utveckling samt certifierad inredare och professionell coach. Detta ger tillsammans en bred kompetens inom inredning på ett djupare plan med individen i fokus. Med en inredares fingertoppskänsla och en Feng Shui konsults lyhördhet hjälper jag privatpersoner och företag att forma livs och arbetsmiljöer som ger möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Låt en fantastisk resa inom feng shuins underbara värld börja! 

Hur kan Feng Shui hjälpa dig i din personliga utveckling? Nedan ser du de olika områderna som ligger inom Ba Guan. I vilken livsaspekt av ditt liv vill du göra en föränding?

  • Kärlek/relationer
  • Kreativitet/barn
  • Stöd i livet/hjälpsamma vänner
  • Livsväg/karriär
  • Kunskap/självkännedom
  • Familj/hälsa
  • Rikedom/välstånd
  • Framgång
  • Balans/Stabilitet

Idag visar forskning att vi påverkas i hög grad av vår arbets och livsmiljö samt hur vi väljer att förhålla oss till livet i sin helhet. Utmattningssyndrom och andra stressrelaterade sjukdomar ökar och det är viktigare än någonsin att se över det liv vi lever. Vad är viktigt på riktigt? Vad mår jag bra av? Vill jag leva som jag gör idag? Trivs jag i mitt hem?  Trivs jag med mitt liv? Frågorna kan vara många och svaren likaså, ibland kan det vara svårt att veta vart det skaver...vill du ha hjälp att hitta just ditt skav så hör av dig!
 

Känner du igen dig? Välkommen att höra av dig!

Priser 2019

Privatpersoner Feng Shui konsultaion från 1500 kr/ 60 min, hör av dig för offert.
Företag? Hör av er för offert.
Feng Shui konsultation och coaching? Hör av dig så berättar jag mer.

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi