Feng Shui Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är Feng Shui Konsult på Vida Coach & Konsult med fokus på personlig utveckling

Feng Shui konsult

När vi inreder kan vi ibland uppleva att något inte känns rätt, att vi inte trivs och att rummet inte känns bra. Genom att inreda med Feng Shui kan vi påverka den känslan och istället skapa en inredningsmiljö som är vacker, behaglig och som stärker oss.
Vi påverkas både undermedvetet och medvetet av vår omgivning eftersom vår hjärna är designad för att leta efter avvikelser som kan utgöra fara för vår överlevnad. Vi registrerar allt, vare sig vi är medvetna om det eller inte, till och med när vi sover påverkas vi av vår miljö runt omkring oss. Det visar hur vikigt det är att vårt hem är inrett med eftertanke.

Är du nyfiken på vad Feng Shui kan göra för dig? Förutom att skapa en inredning som stärker dig, är vacker, behagfull och harmonisk kan vi använda Feng Shui till att hjälpa oss framåt i livet och skapa förutsättningar till framgång.
Fundera litegrann på vilket område i ditt liv som du vill göra en förändring.
Hör av dig> så ser vi vad genomtänkt Feng Shui kan göra för dig!

Områden i livet

 • Kärlek/relationer
 • Kreativitet/barn
 • Stöd i livet/hjälpsamma vänner
 • Livsväg/karriär
 • Kunskap/självkännedom
 • Familj/hälsa
 • Rikedom/välstånd
 • Framgång
 • Balans/Stabilitet

När vi inreder med Feng Shui som grund kan vi påverka vårt liv där vi som mest behöver det. Feng Shui ger inredning på ett djupare plan där syftet är att inreda unika, balanserade och harmoniska miljöer som stödjer den personliga och professionella utvecklingen samt är behagliga att vistas i. En miljö som hjälper oss att fokusera på det som är viktigt och ger energi att utföra det som vi bestämt oss för att göra. Våra hem speglar vårt mående och genom att medvetet se över våra hem kan vi också påverka hur vi mår. Utsidan speglar insidan och insidan speglar utsidan! Allt hänger ihop. Feng Shui är ett universalverktyg när det gäller att skapa harmoniska och balanserade miljöer både inomhus och i utemiljöer.

Idag visar forskning att vi påverkas i hög grad av vår arbets och livsmiljö samt hur vi väljer att förhålla oss till livet i sin helhet. Vi påverkas av allt i vår omgivning, naturen, landskapet, stadsmiljö, bebyggelse, färg och form. Allt har stor betydelse och inverkar på hur vi mår. Utmattningssyndrom och andra stressrelaterade sjukdomar ökar och det är viktigare än någonsin att se över det liv vi lever och de miljöer som vi vistas i.

Låt en fantastisk resa inom feng shuins underbara värld börja! 

Priser

 • Privatpersoner Feng Shui konsultaion 1200 kr i timmen. Antalet timmar beror på objektets storlek
 • Feng Shui konsultation och livscoaching? Hör av dig så berättar jag mer.
 • Företag? Hör av er för offert.
  Milersättning tillkommer utanför Varberg 18.50 kr/mil

Jag är certifierad Feng Shui konsult med inriktning nordisk kultur och västerländsk inredning i samspel med personlig utveckling samt certifierad inredare och professionell coach. Tillsammans ger det en bred kompetens inom inredning på ett djupare plan med individen i fokus. Med en inredares fingertoppskänsla och en Feng Shui konsults lyhördhet hjälper jag privatpersoner och företag att forma livs och arbetsmiljöer som ger möjlighet till personlig och professionell utveckling.
 

Genom mitt medlemskap i Svenska Feng Shui förbundet kan du som kund känna dig säker på att du får en konsult med bred kunskap och att konsulten certifierats i en skola som är godkänd av förbundet.

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi