Referenser.

Några ord från klienter och kunder som genom coaching eller Feng Shui konsultation tagit steget mot förändring och utveckling.
 

"För ett halvår sedan var jag fast i en negativt tankemönster och fick kontakt med Birgitta. Genom hennes guidning och fingertoppskänsla att ställa de rätta frågorna har vi snabbt kommit in på kärnan för att förändra mitt mindset och komma framåt till en vardag i balans. Med små men viktiga verktyg i vardagen har vi vänt på den negativa tankespiralen och idag är jag på en mycket bättre plats än för ett halvår sedan. Tack och på återseende.
                                                                                                                                                                         "Mvh Sven-Ola Bentgsson CEO"

"Med Birgittas hjälp har vi lagt en Ba Gua över vår planritning och tagit ut livsaspekterna i mitt hem samt haft coachingsamtal.  Utefter det har vi gjort det undermedvetna till medvetna inredningshandlingar. Detta ger mig en vardaglig påminnelse om vad som är viktigt för mig & vad jag vill i mitt liv. Nu kan jag njuta av hemmets alla vrån & dess intentioner som vi skapat främst genom rotation av befintliga saker. Hemmet känns så mysigt & jag tycker mig fått ett lugn i hemmet & själen. Tack Birgitta för stödet till medveten närvaro & att våga lyssna på magkänslan." 
                                                                                                                                                                                           / Marielle


"Birgitta är lyhörd och kunnig och coachar med engagemang och värme. Hennes sätt att ställa frågor hjälpte mig att utmana gamla invanda tankemönster och hitta nya infallsvinklar som jag skulle haft svårt att hitta på egen hand. Det var också värdefullt att få konkreta tips och övningar som verktyg. Jag fick med mig både viktiga insikter om mig själv och positiv energi för att se möjligheter istället för hinder på vägen framåt."
                                                                                                                                                                                           / Hanna

"För mig har coachningen gjort att jag förstår att svaren på olika problem eller utmaningar finns inom mig själv. Det är en kraftfull metod att lösa problem. Birgitta vägledde mig på ett sätt som kändes mycket professionellt. Rekommenderar henne varmt."                                                                                                                                                                             Mirella Nyberg

" Jag har blivit mer uppmärksam på mitt problem och har fått verktyg och strategier för att begränsa mina åtaganden . Genom reflektion, visualiserande övningar samt praktiska, konkreta och relevanta övningar har coachingen gett mig struktur, hjälpt mig medvetandegöra och hjälpt mig med hantering. Jag rekommenderar Birgitta."
                                                                                                                                                         Jenny Åhrberg Sjukgymnastiken

" Vi är många som letar efter "vår grej" och jag känner att Birgitta har hittat "sin grej". Med stor ödmjukhet och lyhördhet men också med härlig humor, coachar Birgitta så att man går därifrån med både iver och ett leende på läpparna, trots att det kanske varit många känslor inblandade under samtalet."
                                                                                                                                                                                       Malin Karlsson

" Vi bokade en Feng Shui konsultation som gällde både trädgård och vårt hus eftersom vi upplevde att vårt hem kändes kallt och opersonligt. Vi ville också ha en plan för vår trädgård där vi bla önskade privata rum och med en skön känsla. Efter att vi gjort de förändringa i huset som Birgitta föreslog upplever vi att vårt hem blivit varmare och mer personligt och vi började använda utrymmen i huset som vi tidigare inte gjort. De förändringar som gjordes i vårt hem var i det stora hela att möblera om och byta plats på inredningsdetaljer och möbler för att få ett bättre energiflöde och en bättre balans mellan de fem elementen. Birgitta har också gett oss en bra plan för hur vi ska kunna skapa vår trädgråd efter våra behov och önskemål.  Vi var mycket nöjda med Birgitta som konsult och det resultat som blev. Hon är tydlig i sitt arbete och hon berättade om hur/var/varför hon rekomenderade oss göra vissa förändringar."                                
                                                                                                                                                                                         Johan Hagström

"Det som har varit bra med coachingen är att det har fått mig att vända frågorna inåt och verkligen fundera på svaren. Det har hjälpt mig att fokusera här och nu och hjälpt mig med att släppa taget om onödiga händelser. Det har hjälpt mig att få verktyg när man fastnar."
                                                                                                                                                                                         Anna Altner

 

Blir du nyfiken på vad Vida Coach & Konsult kan hjälpa dig med är du välkommen att höra av dig!>

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi