Livscoach Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är diplomerad professionell coach och cert NLP practitioner på Vida Coach & Konsult i Varberg.

Professionella samtal

Som livscoach och NLP practitioner arbetar jag med att stärka dig till ett eget växande och lärande samt att ta ett aktivt ansvar för din situation. Med frågor som utmanar dig att hitta dina egna svar och din egen inre resurs får du verktyg och en större förståelse för din situation, ett bredare synsätt, ser andra alternativ och du känner dig stärkt i dina beslut. Vill du bli bättre på att se och lyfta dig själv eller känner du av stress och vill bromsa upp ekorrhjulet?

Med hjälp av din coach kan du ta dig från kaos till klarhet.  Eller som en klient utryckte sig... när jag kommer till dig har jag en hel flyttlåda med frågetecken och när vi är klara har de rätats ut till utropstecken och jag är fylld av känslan att nu jäklar"

I samarbete med nätverket Hallands företagare har jag gjort en informationsfim om några av de problem som jag som livscoach kan hjälpa dig med,  kika gärna på den.

Att göra en personlig eller professionell förändring är en process över tid. Ibland krävs det hårt arbete och det är också det som stärker oss när vi ser vad vi kan åstadkomma. Men du behöver inte göra din resa själv, vi gör den tillsammans och du får stöd genom din process. Du kan känna dig trygg med att det vi pratar om stannar mellan oss. Jag arbetar under tystnadsplickt.

Jag är diplomerad professionell coach (GA) och certifierad NLP Business Communication Practitioner via INLPTA.

Coaching är en systematisk process för att underlätta utveckling på det kognitiva, emotionella och/eller beteendemässiga planet.
NLP, Neuro = hjärna, Lingvistik= språk, Programmering = vanor. NLP fokuserar på det som redan är bra, är friskt, redan fungerar och tar dig framåt. NLP tillhör den positiva psykologin.

Med stor respekt och nyfikenhet erbjuder jag professionell vägledning som gör skillnad!

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi