Livscoach Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är diplomerad professionell coach och cert NLP practitioner på Vida Coach & Konsult i Varberg.

Professionella samtal

Som livscoach och NLP practitioner arbetar jag med att stärka dig till ett eget växande och lärande. Med frågor som utmanar dig att hitta dina egna svar och din egen inre resurs får du verktyg och en större förståelse för din situation, ett bredare synsätt, ser andra alternativ och du känner dig stärkt i dina beslut. Vill du bli bättre på att se och lyfta dig själv eller känner du av stress och vill bromsa upp ekorrhjulet? Eller vill du helt enkelt bli bättre på det som du redan är bra på? Att gå till en coach innebär inte alltid att det finns ett problem att ta hand om, du kan också vässa dina befintliga kunskaper till nya nivåer, sätta nya mål eller helt enkelt få en klarhet och en överblick på din situation. 

Att göra en personlig eller professionell förändring är en process över tid. Ibland krävs det hårt arbete och det stärker oss när vi ser vad vi kan åstadkomma. Du får stöd genom din process och du kan känna dig trygg med att det vi pratar om stannar mellan oss. Jag arbetar under tystnadsplikt.
 

Med stor respekt och nyfikenhet erbjuder jag professionell vägledning som gör skillnad!

Med hjälp av din coach kan du ta dig från kaos till klarhet.  Eller som en klient utryckte sig... när jag kommer till dig har jag en hel flyttlåda med frågetecken och när vi är klara har de rätats ut till utropstecken och jag är fylld av känslan att "nu jäklar"

Lite kort om vad orden betyder kan du läsa nedan.
Coaching är en systematisk process för att underlätta utveckling på det kognitiva, emotionella och/eller beteendemässiga planet. Läs mer om vad coaching innebär här>
NLP, Neuro = hjärna, Lingvistik= språk, Programmering = vanor. NLP fokuserar på det som redan är bra, är friskt, redan fungerar och tar dig framåt. NLP tillhör den positiva psykologin. Läs mer om NLP här>

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi