Vida Coach & Konsult AB

Centralt i Varberg finner du ett företag som drivs av en kvinna med en stark vision om att göra skillnad och hjälpa andra att må bra. Ett företag som arbetar med välmående och inre hälsa. Hon arbetar som livscoach och stressterapeut och brinner extra för stressrelaterad ohälsa. Av egen erfarenhet vet hon vilka konsekvenserna kan bli av att inte bromsa i tid.

Jag som driver företaget heter Birgitta Frenzel och Vida kom till efter en ny start i livet. Vida är en sammanslagning av mina barns namn. Senare har jag fått veta att Vida betyder liv eller leva på spanska och innebörden i Vida blir extra tydlig för mig. Vad vore vi utan livet...

Genom mitt arbete hjälper jag dig att skapa förutsättningar för ett liv i balans. Med verktyg och strategier skapar du dig en plan för att nå dina drömmar, minska stress och hitta dina nya vägar i livet.  Jag finns med när du skapar dina förutsättningar för förändring och framgång som är rätt för dig. Du är inte ensam. Hör av dig om du känner att det är dags nu!

Fakta

Birgitta Frenzel
Diplomerad professionell coach
Cert NLP
Diplomerad Stressterapeut
Vida Coach & Konsult AB
orgnr 556907- 4478
Besöksadress:
Kungsgatan 8B
432 45 Varberg
info@vidacoach-konsult.se>

Birgitta Frenzel på Vida Coach & Konsult AB arbetar som livscoach och stressterapeut med KBT inriktning.

Utbildning

  • Stressterapeut med KBT inriktning
  • Grundkurs inom NVC ( Nonviolent Communication, Giraffspråket) Point of OK, Liselotte Bergenzaun Abel
  • Mindful Self-Compassion 8-veckors kurs i självmedkänsla (MSC)
    Steg 1.  Katarina Lundblad, LevNu
  • Diplomerad Professionell Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
  • Certified Business Communication Practioner of the Art and Sciense of Neuro Linguistic Programming NLP via The International NLP trainers association, INLPTA.
  • Diplomerad Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
  • Legitimerad Förskollärare via Högskolan i Borås
  • Undersköterska/skötare via Vårdskolan (idag Almers gymnasium)

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi