Feng Shui Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är Feng Shui Konsult på Vida Coach & Konsult med fokus på personlig utveckling

Om Vida Coach & Konsult AB

Jag som äger och driver verksamheten heter Birgitta Frenzel. Något av det bästa med mitt arbete är variationen och de personer som jag får möjligheten att träffa.

Centralt i Varberg finner du ett företag med en stark vision om att göra skillnad och hjälpa andra att må bra. Ett företag som arbetar med välmående och inre hälsa.

Genom två huvudspår hjälper jag privatpersoner och företag att nå framgång i livet och i sitt arbete samtidigt som man lever ett hållbart liv. I det ena spåret arbetar jag med coaching och i det andra spåret arbetar jag med inredning med inriktning Feng Shui. Dessa två spår, tillsammans eller var och en för sig, skapar förutsättningar för framgång och förändring. Jag ger också föreläsningar inom Feng Shui.

Coaching

Coaching är en process som är utformad för att underlätta och lägga grunden till utveckling på det kognitiva, emotionella och det beteendemässiga planet. Genom kraftfulla frågor, verktyg och metoder hjälper coachen klienten att hitta sina egna svar och bli medveten om sina tankar, känslor och handlingar samt utveckla dem framåt och nå sina mål på ett hållbart sätt. Coaching är en metod som fungerar både enskilt och i grupp.

Inredning med inriktning Feng Shui

Handlar om att hjälpa privatpersoner och företag att skapa en harmonisk och balanserad miljö som stödjer de mål och visioner man vill uppnå.

För företag kan det innebära en översyn på hur det ser ut i entrén, väntrum matsal eller hur det öppna kontorslandskapet ska kunna fungera för dem som arbetar där. I dag med stressrelaterade sjukskrivningar som ökar är det viktigt för företagen att se över hur man kan minska stressen genom att arbeta med en hållbar miljö för de anställda.

För privatperson kan det innebära att skapa en miljö i hemmet som ger kraft och energi för att utföra och nå de personliga mål man vill uppnå och samtidigt leva i en behaglig och vacker miljö.

Känner du att du vill ta del av coaching eller inredning med Feng Shui är du välkommen att höra av dig>

Utbildning

  • Diplomerad Professionell Coach (GA) via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, en rikstäckande branchorganisation ( International Coach Federations (ICF) och som har den finaste ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
  • Certified Business Communication Practioner of the Art and Sciense of Neuro Linguistic Programming NLP via The International NLP trainers association, INLPTA.
  • Certifierad Feng Shui konsult, inriktning nordisk kultur, västerländsk inredning i samspel med personlig utveckling via Nordic Shool of Feng Shui, Susanna Utbult
  • Journey to the Heart of Home and space alignment, Christian Kyriacou
  • Certifierad Inredare via Inredningsskolan med Feng Shui, IngMarie Bodén
  • Legitimerad Förskollärare via Högskolan i Borås
  • Undersköterska/skötare via Vårdskolan (idag Almers gymnasium)

Birgitta Frenzel

Diplomerad Professionell Coach och certifierad Feng Shui konsult inom personlig och professionell utveckling

Vida Coach & Konsult AB
orgnr 556907- 4478
Besöksadress:
Kungsgatan 8B
432 45 Varberg
info@vidacoach-konsult.se

Följ gärna Vida Coach & Konsult.

Jag är medlem i
Svenska Feng Shui förbundet

Jag är medlem i
International Coach Federation

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi