Feng Shui Varberg & Halland. Jag heter Birgitta Frenzel är Feng Shui Konsult på Vida Coach & Konsult med fokus på personlig utveckling

Om Vida Coach & Konsult AB

Centralt i Varberg finner du ett företag som drivs av en kvinna med en stark vision om att göra skillnad och hjälpa andra att må bra. Ett företag som arbetar med välmående och inre hälsa och har ett holistiskt synsätt på människan. Dessutom brinner jag lite extra för att lyfta kvinnor i olika sammanhang.

Jag heter Birgitta Frenzel och företaget Vida kom till efter en lång tid av för mycket stress och en stor längtan om att leva livet enklare. Just namnet är en sammanslagning av mina barns namn Arvid och Vidar. Senare fick jag veta av en av mina bäste vänner som är en hejjare på spanska att det betyder Liv. Vad kunde passa bättre som namn tänkte jag. Det är ju detta det handlar om. Att leva livet! Logon med fjärilen som symbol innebär början på någonting nytt och tillsammans med livet så är varje dag en ny start, en ny möjlighet till livet.

Genom mitt arbete hjälper jag dig att ta kontroll över ditt liv och skapa dig en plan för att nå dina drömmar, minska stress och hitta dina nya vägar i livet. Jag finns med när du skapar dina förutsättningar för förändring och framgång. Visst låter det härligt? Hör av dig om du känner att det är dags för dig.


Genom både katalyserande coaching, NLP och läran om Feng Shui arbetar jag med livet i sin helhet, allt hänger ihop och vi påverkas av allt som finns i vår omgivning, våra egna tankar och våra värderingar, på gott och ont. Det bästa är att vi själva kan förändra och påverka hur vi vill leva och vad vi vill tänka om saker och ting.
Jag arbetar också som föreläsare och kursledare.

Coaching och NLP practitioner

Coaching och NLP är en process som är utformad för att underlätta och lägga grunden till utveckling på det kognitiva, emotionella och det beteendemässiga planet. Genom kraftfulla frågor, verktyg och metoder hjälper jag dig att hitta dina egna svar och du blir medveten om dina tankar, känslor och handlingar samt utvecklar dig framåt och når dina mål på ett mer hållbart sätt. Jag arbetar med coaching och NLP både enskilt och i grupp.

Feng Shuikonsult och inredare

Handlar om att hjälpa privatpersoner och företag att skapa en harmonisk och balanserad miljö som stödjer de mål och visioner man vill uppnå.

För företag kan det innebära en översyn på hur det ser ut i entrén, väntrum matsal eller hur det öppna kontorslandskapet ska kunna fungera för dem som arbetar där. I dag med stressrelaterade sjukskrivningar som ökar är det viktigt för företagen att se över hur man kan minska stressen genom att arbeta med en hållbar miljö för de anställda.

För privatperson kan det innebära att skapa en miljö i hemmet som ger kraft och energi för att utföra och nå de personliga mål man vill uppnå och samtidigt leva i en behaglig och vacker miljö.

Känner du att du vill ta del av coaching eller Feng Shui är du
välkommen att höra av dig>

Utbildning

  • Mindful Self-Compassion, 8-veckors kurs i självmedkänsla. Katarina Lundblad, LevNu
  • ACC Diplomerad Professionell Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
  • Certified Business Communication Practioner of the Art and Sciense of Neuro Linguistic Programming NLP via The International NLP trainers association, INLPTA.
  • Certifierad Feng Shui konsult, inriktning nordisk kultur, västerländsk inredning i samspel med personlig utveckling via Nordic Shool of Feng Shui, Susanna Utbult
  • Journey to the Heart of Home and space alignment, Christian Kyriacou
  • Certifierad Inredare via Inredningsskolan med Feng Shui, IngMarie Bodén
  • Legitimerad Förskollärare via Högskolan i Borås
  • Undersköterska/skötare via Vårdskolan (idag Almers gymnasium)

Om mig

Birgitta Frenzel

Diplomerad Professionell Coach; NLP practitioner och certifierad Feng Shui konsult inom personlig och professionell utveckling

Företagsfakta

Vida Coach & Konsult AB
orgnr 556907- 4478
Besöksadress:
Kungsgatan 8B
432 45 Varberg
info@vidacoach-konsult.se

Följ Vida Coach & Konsult

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi