Vida Coach & Konsult AB

Centralt i Varberg finner du ett företag som arbetar med välmående och inre hälsa. Vida drivs av en kvinna med en stark vision om att hjälpa människor skapa sig ett gott liv trots att vi lever i en stressfylld tid. Tidigare har hon arbetat som undersköterska, förskollärare, drivit webbshop och arbetat som inredare och Feng Shuikonsult. Idag arbetar hon som livscoach och stressterapeut och brinner för förebyggande arbete inom stressrelaterad ohälsa, för att du inte ska behöva göra samma resa som hon själv. Av egen erfarenhet vet hon vilka konsekvenserna kan bli om man inte bromsar i tid.

Jag heter Birgitta Frenzel och Vida Coach &  Konsult AB kom till efter en ny start i livet 2019. Efter en lång tids stressrelaterad sjukdom, utmattningssyndrom, skapades Vida, som är en sammanslagning av mina barns namn, för att hjälpa andra att inte behöva gå igenom samma resa. Senare har jag fått veta att Vida betyder liv eller leva på spanska och innebörden av Vida blir extra tydlig för mig. Vad vore vi utan livet, det goda livet...

Genom mitt arbete hjälper jag dig att skapa förutsättningar för ett liv och yrkesliv i balans. Med verktyg och strategier som hjälper dig att nå dina drömmar, minska stress och hitta dina nya vägar i livet så är det möjligt.  Jag finns med när du skapar dina förutsättningar för förändring och framgång som är rätt för dig. Du är inte ensam.

Känner du att det är dags nu?>

Jag tar också uppdrag på företag som vill arbeta med friskvård för sin personal. Genom föreläsningar, individuella samtal och workshops kan vi arbeta förebyggande men också vända en trend som redan startat.  Genom kunskap och nya möjligheter arbetar vi förebyggande mot stressrelaterade sjukdomar. Tillsammans skapar vi en god inre hälsa på arbetsplatsen!

Jag håller föreläsningar och workshops inom stressrelaterad ohälsa, stress och återhämtning, både ute på företag och hemma hos dig. Hör av er om ni är intresserade på info@vidacoach-konsult.se>

Fakta

Birgitta Frenzel
Diplomerad professionell coach
Cert NLP  INLPTA
Diplomerad Stressterapeut
Vida Coach & Konsult AB
orgnr 556907- 4478
Besöksadress:
Kungsgatan 8B
432 45 Varberg
info@vidacoach-konsult.se>

Birgitta Frenzel på Vida Coach & Konsult AB arbetar som livscoach och stressterapeut med KBT inriktning.

Utbildning

 • Pågående Mindfulnessinstruktör klar juni 2022. Mindfulnesscenter, Ola Schenström
 • Livs och själscoachutbildning. Livet och Själen i Harmoni, Ann Häggebrant
 • Stressterapeut med KBT inriktning. Humanistiskt Lärcentrum, handledare Emma Massi
 • Grundkurs inom NVC ( Nonviolent Communication, Giraffspråket) Point of OK, Liselotte Bergenzaun Abel
 • Mindful Self-Compassion 8-veckors kurs i självmedkänsla (MSC)
  Steg 1.  Katarina Lundblad, LevNu
 • Diplomerad Professionell Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
 • Certified NLP Business Communication Practioner of the Art and Sciense of Neuro Linguistic Programming NLP via The International NLP trainers association, INLPTA.
 • Diplomerad Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
 • Certifierad Feng Shuikonsult. Nordic school of Feng Shui. Susanna Utbult
 • Certifierad inredare. Inredningsskolan med Feng Shui. Ingmarie Bodén
 • Legitimerad Förskollärare via Högskolan i Borås
 • Undersköterska/skötare via Vårdskolan (idag Almers gymnasium)

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi