Vida Coach & Konsult AB

Centralt i Varberg finner du ett företag som drivs av en kvinna med en stark vision om att göra skillnad och hjälpa andra att må bra. Ett företag som arbetar med välmående och inre hälsa. Hon arbetar som livscoach och studerar till stressterapeut och brinner extra för stressrelaterad ohälsa. Av egen erfarenhet vet hon vilka konsekvenserna kan bli av att inte bromsa i tid.

Jag som driver företaget heter Birgitta Frenzel och företaget Vida kom till efter en ny start i livet. Vida är en sammanslagning av mina barns namn. Senare har jag fått veta att Vida betyder liv eller leva på spanska. Jag lever efter mottot Life is your creation!

Genom mitt arbete hjälper jag dig att ta kontroll över ditt liv och skapa dig en plan för att nå dina drömmar, minska stress och hitta dina nya vägar i livet.  Jag finns med när du skapar dina förutsättningar för förändring och framgång. Hör av dig om du känner att det är dags för dig.

Coaching och NLP practitioner

Genom katalyserande coaching och NLP arbetar jag med livet i sin helhet, allt hänger ihop och vi påverkas av allt som finns i vår omgivning, våra egna tankar och våra värderingar, på gott och ont. Det bästa är att vi själva kan förändra och påverka hur vi vill leva och vad vi vill tänka om saker och ting.
Jag arbetar också som föreläsare inom stress, stresshantering och återhämtning.

Coaching och NLP är en process som är utformad för att underlätta och lägga grunden till utveckling på det kognitiva, emotionella och det beteendemässiga planet. Genom kraftfulla frågor, verktyg och metoder hjälper jag dig att hitta dina egna svar och du blir medveten om dina tankar, känslor och handlingar samt utvecklar dig framåt och når dina mål på ett mer hållbart sätt. Jag arbetar med coaching och NLP både enskilt och i grupp.

Känner du att du vill ta del av coaching, vägledande samtal eller stresshantering är du välkommen att höra av dig.

Birgitta Frenzel

Diplomerad Professionell Coach, inom personlig och professionell utveckling och cert NLP practitioner

Företagsfakta

Vida Coach & Konsult AB
orgnr 556907- 4478
Besöksadress:
Kungsgatan 8B
432 45 Varberg
info@vidacoach-konsult.se>

Följ Vida Coach & Konsult

Utbildning

 • Stressterapeut med KBT inriktning - pågående och klar i aug 2021
 • Grundkurs inom NVC ( Nonviolent Communication, Giraffspråket) Point of OK, Liselotte Bergenzaun Abel
 • Mindful Self-Compassion 8-veckors kurs i självmedkänsla (MSC)
  Steg 1.  Katarina Lundblad, LevNu
 • Diplomerad Professionell Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
 • Certified Business Communication Practioner of the Art and Sciense of Neuro Linguistic Programming NLP via The International NLP trainers association, INLPTA.
 • Diplomerad Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
 • Certifierad Feng Shui konsult, inriktning nordisk kultur, västerländsk inredning i samspel med personlig utveckling via Nordic Shool of Feng Shui, Susanna Utbult
 • Journey to the Heart of Home and space alignment, Christian Kyriacou
 • Certifierad Inredare via Inredningsskolan med Feng Shui, IngMarie Bodén
 • Legitimerad Förskollärare via Högskolan i Borås
 • Undersköterska/skötare via Vårdskolan (idag Almers gymnasium)

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi