Vida Coach & Konsult AB

Centralt i Varberg finner du ett företag som arbetar med välmående och inre hälsa som startades 2019. Vida drivs av mig, Birgitta Frenzel, med en stark vision om att hjälpa människor skapa sig ett gott liv. Vida betyder liv eller leva på spanska och innebörden av Vida blir extra tydlig för mig. Vad vore vi utan livet, det goda livet...

Tidigare har jag arbetat som undersköterska, förskollärare, drivit webbshop och arbetat som inredare och Feng Shuikonsult. Idag arbetar jag som livscoach och stressterapeut och brinner för förebyggande arbete inom stressrelaterad ohälsa, för att du inte ska behöva göra samma resa som jag själv. Av egen erfarenhet vet jag vilka konsekvenserna kan bli om man inte bromsar i tid.

Jag arbetar med samtal i det som rör livet och ditt arbete,  med stresshantering både enskilt och i grupp samt håller föreläsningar för att öka kunskapen om stress och den viktiga återhämtning. Livet är ibland en berg och dalbana... ibland mår vi dåligt utan att egentligen veta varför, ibland vet vi varför men det är svårt att göra förändringar. Det börjar hos dig själv, ibland måste du blicka inåt för att se vägen ut!

Genom mitt arbete som coach och terapeut hjälper jag dig att skapa förutsättningar för ett liv och yrkesliv i balans. Med verktyg och strategier som hjälper dig att nå dina drömmar, minska stress eller hitta nya vägar i livet, allt är möjligt.

Jag finns med när du skapar dina förutsättningar för förändring och framgång som är rätt för dig. Du är inte ensam.
 

Känner du att det är dags nu?>

Jag tar också uppdrag på företag som vill arbeta med friskvård för sin personal. Genom föreläsningar, individuella samtal och workshops kan vi arbeta förebyggande men också vända en trend som redan startat.  Genom kunskap och nya möjligheter arbetar vi förebyggande mot stressrelaterade sjukdomar. Tillsammans skapar vi en god inre hälsa på arbetsplatsen!

Jag håller föreläsningar och workshops inom stressrelaterad ohälsa, stress och återhämtning, både ute på företag och hemma hos dig. Hör av er om ni är intresserade på info@vidacoach-konsult.se>
Hör av er om ni är intresserade på info@vidacoach-konsult.se>

Fakta

Birgitta Frenzel
Diplomerad professionell coach
Cert NLP  INLPTA
Diplomerad Stressterapeut
Vida Coach & Konsult AB
orgnr 556907- 4478
Besöksadress:
Kungsgatan 8B
432 45 Varberg
info@vidacoach-konsult.se>

Birgitta Frenzel på Vida Coach & Konsult AB arbetar som livscoach och stressterapeut med KBT inriktning.

Utbildning

 • Mindfulnessinstruktör. Mindfulnesscenter, Ola Schenström
 • Livs och själscoachutbildning. Livet och Själen i Harmoni, Ann Häggebrant
 • Stressterapeut med KBT inriktning. Humanistiskt Lärcentrum, handledare Emma Massi
 • Grundkurs NVC ( Nonviolent Communication, Giraffspråket) Point of OK, Liselotte Bergenzaun Abel
 • Mindful Self-Compassion (MSC) Steg 1.  Katarina Lundblad, LevNu
 • Diplomerad Professionell Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
 • Certified NLP Business Communication Practioner of the Art and Sciense of Neuro Linguistic Programming NLP via The International NLP trainers association, INLPTA.
 • Diplomerad Coach, via Gothia Akademi som är ackrediterade av ICF, International Coach Federations (ICF) och som har ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).
 • Certifierad Feng Shuikonsult. Nordic school of Feng Shui. Susanna Utbult
 • Certifierad inredare. Inredningsskolan med Feng Shui. Ingmarie Bodén
 • Legitimerad Förskollärare via Högskolan i Borås
 • Undersköterska/skötare via Vårdskolan (idag Almers gymnasium)

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi