Stresshantering i grupp!

Vill du du stressa ner och landa in genom vägledda meditationer som hjälper dig att vara mer här och nu samt ökar din självmedkänsla?  Då är dessa tillfällen till för dig. Välkommen!

Mindfulness, medveten närvaro, är en metod som är enkel att utöva och är ett viktigt redskap för att hantera både stress och oro. Du blir mer närvarande i nuet när du regelbundet tränar Mindfulness.
Självmedkänsla innebär att vi, när vi har det svårt i livet, ger oss en känsla av vänlighet, omtanke och förståelse för vår situation och inte dömer eller kritiserar oss själva. 

Vi träffas under flera fristående tillfällen och du anmäler dig till varje tillfälle som du vill vara med på. Träffarna kommer innehålla lite olika övningar och meditationer varje gång men några kommer vi att använda oss av regelbundet och är återkommande. Jag rekommenderar dig att vara med på alla träffar om du har möjlighet!
Om du är nyfiken på Mindfulness och självmedkänsla är detta ett fint tillfälle för dig att prova på.
Plats: Kungsgatan 8b, 432 45 Varberg
Datum: Nya datum kommer inom kort
Pris: 200 kr / gång betalas via swish när du kommer! Kom gärna i god tid.
Max antal: 8 personer
Anmälan: info@vidacoach-konsult.se
Kom i mjuka följsamma kläder och tjocka sockor!
Vi har yogamattor och filtar på plats!
Jag hoppas vi ses!

Kurs Livet och stressen!

Jag håller en halvdagskurs som riktar sig till dig som vill gå ner i varv och stressa mindre, till dig som lever i det berömda ekorrhjulet och samtidigt vill lära dig hur du kan hantera stress.

Jag tar upp stress, återhämtning, medkänsla, prestation, bråttombeteende samt sambandet mellan tanke, känsla, handling. Vi diskuterar tillsammans för att lära oss mer och av varandra.

Jag varvar information med praktiska övningar så som kroppsskanning, meditation och andningsövningar för att lugna ner ett stressat nervsystem som du kan använda i vardagen. Vi lär oss vikten av att vara mer här och nu.

I pausen bjuds det på te, frukt och choklad.
Ta med dig block och penna om du vill anteckna samt kom i mjuka följsamma kläder. Vi sitter på yogamattor på golvet som finns i vår lokal.

Välkommen till en stund för dig själv i en lugn miljö!

Plats: Kungsgatan 8b 432 45 Varberg
Datum: Nytt datum kommer inom kort
Tid: kl 09.00-13.00
Pris: 625 kr betalas via swich när du kommer
Max antal: 8 minst 4 st för att genomföra kursen
Anmälan: info@vidacoach-konsult.se

Vida coach & konsults lokal i Varberg. Stresshantering genom Mindful self-compassion och Mindfulness