Stödgrupp för dig med stressrelaterad ohälsa

Detta är gruppen för dig som upplever stressrelaterad ohälsa och för dig som kan vara på väg in i en utmattning. Gruppen är också för dig som har börjat vända på din negativa stressspiral och börjar ta kliv framåt och ut ur din utmattning.
Med anledning av covid-19 och dess restriktioner ( texten skrivs 20/1-21 och dess rådande restriktioner)  begränsar jag gruppens storlek till max 6 deltagare.  Fika finns till självkostnadspris, ange ev allergier.

Eftersom jag vet av egen erfarenhet att just sociala kontakter kan vara svårt under den här tiden har jag full förståelse för om du tvekar men jag vet också av erfarenhet hur viktigt det är att känna mening och att ta del av ett sammanhang är oerhört viktigt när man inte mår bra. Ljuset är dämpat i lokalen och ljudnivån är låg när vi pratar. Vi visar hänsyn till att vi ibland inte hänger med i samtalet och att gråta ser vi som en del i läkningsprocessen och helt naturlig. Vi tar del av enklare avslappningsövning och värmen som omtanke och förståelse ger. 

Vi träffas i denna gruppen 4 gånger under våren för att stärka oss i grupp och gemenskap med likasinnade. OBS! Anmälan krävs och sista datum för anmälan är 22/3 amnäl dig via
info@vidacoach-konsult.se eller sms via 0731421434


Plats Kungsgatan 8 b
Tid 17.00-19.00 (Du kan välja att lämna gruppen under denna tiden när du vill. Möjlighet att sitta en stund i avskildhet finns i rummet intill. Tänk på din energi, du bestämmer själv.)
Vi träffas dessa datum
Måndag 29/3
Måndag 19/4
Måndag 10/5
Måndag 31/5


Gruppen är tänkt att ge dig stöd i form av en grupp som inte värderar eller dömer dig. Gruppen har egna erfarenheter av stressrelaterad ohälsa och gemensamt finns en förståelse för dig och en möjlighet att ta del av andras berättelser/ upplevelser. Det finns möjlighet för dig att dela med dig av din berättelse om du vill, du bestämmer själv om du vill dela med dig, eller få respons på det du delar eller om du helst bara vill sitta med i gruppen och lyssna på andra. Det som sägs i gruppen stannar i gruppen. Vi använder oss av tysnadsplikt!
Det viktiga är att Du bestämmer själv!

I gruppen får du

  • gemensamhet
  • förståelse
  • uppmuntran
  • lyssna till hur andra har gjort för att ta sig ut ur sin utmattning
  • en stund för dig själv
  • stöd
  • bara få vara med likasinnade
  • få tips och råd om man vill
  • ta del av ett tema som presenteras varje gång
  • gruppen är kostnadsfri
Jag, Birgitta, som håller i gruppen har egen erfarenhet av stressrealterad ohälsa och jag har själv varit sjukskriven i utmattningssyndrom. Det jag sökte under min första tid som sjuk var att se andra som varit i min situation och som tagit sig ut ur den. För mig var det viktigt att se att det fanns ett liv efter min total kollaps. Det gav mig hopp om att överleva. Jag vill erbjuda dig detta som känner likadant.
Jag hoppas att vi ses! Välkommen med din anmälan!

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi